KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 43 771 855

PDF konverter Able2Extract Professional 17

192,66 € - 10%
173,40 1.306,45 kn
Stanje:
Raspoloživa količina: 1.000 komada
Šifra proizvoda: 102833
MPN Part#: A2EP1701EN
Predviđeni rok dostave: 5.4.2023. - 11.4.2023.

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Investintech
Model Proizvoda Able2Extract Professional 17
Vrsta licence (nova/obnovljena) nova
Stanje proizvoda: Novo - u originalnom pakiranju
 • Stanje: Novi proizvod
 • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
 • Jamstvo: Originalno jamstvo

Novi Able2Extract PRO 17 kombinira sve sjajne značajke prethodnih verzija (ePotpisi, novi OCR, AI-pretvorbe) s nekim snažnim novim funkcionalnostima. Softver je bio u razvoju više od godinu dana, a sada možete iskoristiti prednosti:

 • Proširenje pokrivenosti podrške
  Prelaskom na novu verziju 17 proširuje se vaša prioritetna pokrivenost podrške, uključujući kontinuirani neograničeni pristup našim timovima za podršku. Također ćete dobiti i besplatna ažuriranja koja će osigurati pouzdan rad vašeg softvera.
 • NOVI OCR i UI jezici
  Osim engleskog, francuskog, španjolskog i njemačkog jezika, sučelje Able2Extract PRO 17 sada tečno govori i talijanski i portugalski. Preuređeni OCR mehanizam također podržava 8 novih jezika.
 • Kompatibilnost s OS Windows 11 i MS Office 2021
  Microsoft će postupno ukinuti podršku za Windows 10 tijekom sljedećih nekoliko godina, pa smo se pobrinuli da najnovija verzija Able2Extract Professional bude potpuno kompatibilna s najnovijim Windows 11 OS-om i paketom MS Office 2021.
 • Pretvorite PDF u WebP i kreirajte PDF iz WebP-a
  Sada možete kreirati PDF datoteke izravno iz WebP-a i pretvoriti svoj PDF sadržaj u WebP kao što biste to učinili s bilo kojim drugim formatom u Able2Extract Professional. Ako trebate raditi s ovim slikovnim formatom, pobrinuli smo se za vas!
 • Izdvojite sve slike iz PDF-a
  Dobijte pristup svim slikovnim podacima pohranjenim u vašim PDF-ovima bez gubitka kvalitete. Možete koristiti Able2Extract PRO 17 za izdvajanje svih slika u vašem PDF-u u pojedinačne slikovne datoteke, koje se zatim mogu ponovno koristiti u drugim programima.
 • Izvezite podatke iz PDF obrasca u CSV
  Ako trebate obrađivati podatke iz PDF formulara i upravljati tim podacima, možete učiniti upravo to s Able2Extract PRO 17. Ova nova funkcija ekstrakcije omogućuje vam da trenutno izvezete svoje bitne podatke iz PDF formulara u CSV datoteku koju možete analizirati i uređivati. Batch ekstrakt podataka također!
 • Razna druga poboljšanja
  Smanjeno vrijeme pretvorbe i potrošnja memorije pri pretvorbi velikih PDF-ova. Ljepljivi gumbi za moderniji PDF tijek rada. Bolja konverzija tablica oblikovanih okomitim i vodoravnim linijama u neskeniranim PDF-ovima i još mnogo toga.

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 43 771 855
shop@opus.hr
+385 43 771 855

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Inspirit d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.

Možda će Vas zanimati i...