KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

WiFi pametna utičnica Sonoff S26R2TPF-DE

16,19 € - 10%
14,58

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101434
MPN Part#: 6920075776447

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda S26R2TPF-DE WiFi 220V
Rok garancije (mjeseci) 12
Materijal kućišta PC V0
Ulaz 250V ~50-60Hz
Dimenzije 101x59x75 mm
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Operativni sustav Android, iOS
Radna temperatura -10 °C ~ 40 °C
Vlažnost 10% - 90% relativne vlažnosti bez kondenzacije
Maksimalno opterećenje 4000W / 16A
Standard utikača DE (EU Type-F)
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Sonoff S26R2TPF-DE Wi-Fi pametna utičnica

Pretvorite običnu utičnicu u svom domu u pametnu utičnicu sa Sonoff S26R2TPF-DE utičnicom. Sada možete jednostavno kontrolirati povezane uređaje pomoću aplikacija ili glasovnih naredbi, kreirati rasporede rada i pametne scene za njih. Proizvod je kompatibilan s Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings i Alice. Također vam omogućuje grupiranje uređaja zajedno. Utičnica može izdržati veliko opterećenje do 16 A, što vam omogućuje da na nju priključite zahtjevnije uređaje, poput grijalice ili štednjaka.

Sonoff S26 (R2) je najnovija verzija pametnog priključka S26 iz 2021., verzija EU standarda (Type F), s ugrađenim Wi-Fi čipom. nova verzija ima prošireni kapacitet snage od max. 4000W / 16A tako da može sigurno kontrolirati i upravljati bilo kojom vrstom uređaja visoke učinkovitosti / velike potrošnje kao i svakim strojem za glačanje. Unatoč većim performansama, pametni utikač S26 R2 izgleda potpuno isto kao i starija verzija.

Može se koristiti za pretvaranje tradicionalne zidne utičnice u pametnu utičnicu. Povezano s aplikacijom eWeLink za pretvaranje postojećih uređaja u pametne uređaje, pogodne za daljinsko upravljanje na vašem telefonu.

S26 (R2) je nasljednik, nova verzija popularnog Sonoff S26 WiFi priključka, identičnog izgleda, ali veće maksimalne performanse.

Jednim dodirom vašeg pametnog telefona, vaš dom će oživjeti odmah kada stignete kući. Utikač pali svjetlo na trijemu, bojler ili neki drugi uređaj. Uz S26, svi poslovi su spremni za vas.

Radite s telefonom kako biste imali kontrolu nad povezanim uređajima, čak i kada ste odsutni. Niste sigurni da je čajnik isključen kada odete? Polako, može se automatski isključiti putem vašeg telefona.

Osim toga, dostupni su i status sinkronizacije, kontrola dijeljenja i stanje uključenja. Prikažite stanje uključeno/isključeno za uređaje na vašem telefonu; podijelite ga sa svojom obitelji kako biste jednostavno upravljali zajedno i učinili da uređaji zadrže status prije isključenja struje. Jednostavna kontrola za jednostavniji život.

Uključivanjem/isključivanjem se može daljinski upravljati putem interneta iz aplikacije za pametni telefon (iOS ili Android), možete postaviti jednokratno ili višekratno uključivanje/isključivanje. Uređaj ima vlastiti fizički gumb za UKLJUČIVANJE/ISKLJUČIVANJE, tako da njime možete jednostavno uključiti/Isključiti pametni uređaj. Također možete dijeliti mogućnosti daljinskog upravljanja putem aplikacije s članovima svoje obitelji. Savršeno je rješenje za pametno upravljanje kućanskim aparatima i svjetlima. Korištenjem pametne utičnice možete daljinski uključiti i kontrolirati sve priključene uređaje čak i prije nego što se vratite kući, a možete jednostavno postaviti raspored za njihovo isključivanje kako biste uštedjeli energiju i troškove.

Značajke proizvoda:

  • EU verzija – zadovoljava EU standarde, ima CE certifikat.
  • Daljinsko UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE – Bilo kada, bilo gdje, od sada možete daljinski uključivati i isključivati sve povezane uređaje
  • Mobil App – Besplatna mobilna aplikacija za iOS i Android: eWeLink
  • Praćenje statusa – možete provjeriti stvarni status utičnice (uključeno ili isključeno) u mobilnoj aplikaciji
  • Raspored – Dostupne su različite funkcije tajmera: zakazano jednokratno i redovno (svaki tjedan) uključivanje/isključivanje, odbrojavanje/tajmer, petlja
  • Dijeli kontrolu – upravljajte uređajem zajedno s članovima svoje obitelji
  • Scena – Uključite / ISKLJUČITE više uređaja jednim dodirom
  • Pametna scena – Pokreće se uključivanje/isključivanje temperaturom, vlagom, kretanjem ili drugim senzorima (prodaju se zasebno)
  • Kompatibilnost – savršeno radi s Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT i Google Nest

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.