KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

WiFi prekidač za struju Sonoff RFR2

19,15 € - 10%
17,24

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101981
MPN Part#: M0802010002

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda RFR2 WiFi/RF 220V
Rok garancije (mjeseci) 12
Napajanje 100V~240V AC(50/60Hz)
WiFi frekvencijski raspon 2.4GHz
WiFi standard IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Materijal kućišta PC V0
Dimenzije 88*38*23mm
Maksimalno opterećenje 10A/2200W
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Sonoff RFR2 prekidač je inačica s 433,92MHz RF prijemnim modulom.

Ovaj bežični prekidač može se koristiti zajedno s RF daljinskim upravljačem (nije uključen), što vam omogućuje upravljanje uređajima u zatvorenom prostoru.

Za pametan život

Dizajniran kako bi kućni aparati bili pametni, spremni za upravljanje vašim domom izdaleka. Upravljajte grupom uređaja jednim dodirom. Korisnicima omogućuje daljinsko uključivanje/isključivanje povezanih uređaja putem EWeLink aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Sonoff bežični prekidač za napajanje je isplativ uređaj koji korisnicima omogućuje upravljanje pametnim domom. Sonoff bežični prekidač prenosi podatke na platformu u oblaku putem WiFi usmjerivača, što korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje svih povezanih uređaja, putem eWeLink APP-a Sonoff RF cloud servera, koji je globalni Amazon AWS poslužitelj.

Kontrola na dohvat ruke

Ne brinite o upaljenim svjetlima kada ste u krevetu. Možete to učiniti bez pomicanja, možete upravljati prekidačem uz pomoć daljinskog upravljača. Možete zapovijedati svojim glasom. Oslobodite ruke kako biste pojednostavili dnevnu rutinu. Radi s Alexa i Google Home kako biste mogli upravljati RFR2 povezanim uređajem putem vašeg glasa.

Aktivirajte svoje uređaje pomoću Scena

Postavite scenu za SONOFF bežični senzor vrata i svjetlo spojeno na pametni prekidač, kako bi se svjetlo upalilo odmah kada otvorite vrata i ugasilo kada ih zatvorite.

Sonoff RF prekidač čini sve kućne aparate pametnim, korisnici mogu daljinski upravljati uređajima isključujući ih s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

Druga dostupna funkcija je postavljanje vremenskih rasporeda za uređaje, koji može uključivati ​​planirane / odbrojavanje / brojače vremena i na taj način može pomoći korisnicima da održe jednostavan život.

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.