KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

Senzor Sonoff DW2 WiFi za prozore i vrata

18,42 € - 10%
16,57

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101525
MPN Part#: M0802070002

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda DW2 WiFi
Rok garancije (mjeseci) 12
Radni napon DC3V (2 x 1.5V battery)
Struja mirovanja ≤ 40 μA
Struja emitiranja <15mA
Instalacijski razmak <5mm
Radna temperatura -10°C-40°C
Materijal PC V0
Dimenzije 7.0 × 3.1 × 1.9 cm
Model baterije AAA 1.5V
WiFi IEEE 802.11 b 2.4GHZ
Operativni sustav (Android 4.1 & iOS 9.0) ili noviji
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Sonoff DW2 je nova poboljšana verzija Sonoffovog ranijeg DW1 senzora vrata/prozora, ali koristi WiFi (a ne RF) kao metodu povezivanja. Prednost ove verzije proizvoda je da ne zahtijeva pristupnik (ili uređaj s RF prijamnikom) za povezivanje s oblakom jer koristi WiFi i izravno se povezuje s WiFi usmjerivačem.

Proizvod se sastoji od dva dijela: jedan se pričvršćuje na vrata ili prozor, a drugi dio za pričvršćivanje na okvir vrata ili prozora. Kada magnetska veza otkrije otvaranje vrata ili prozora, uređaj može poslati signal upozorenja na vaš telefon ili na druge Sonoff i SmartWise uređaje putem eWeLink oblaka.

Za razliku od prethodnog Sonoff DW1 RF, može otkriti i djelovati kao okidač akcije u eWeLink-u za otvaranje i zatvaranje vrata ili prozora. Otvaranje i zatvaranje šalju različite signale, stoga se mogu definirati dvije odvojene radnje za otvaranje i zatvaranje. (Kao što je: otvaranje uključuje svjetlo, zatvaranje isključuje svjetlo.)

Povezuje se s drugim Sonoff pametnim uređajima - npr. svjetla, relejni prekidači kontrolirani senzorom - putem eWeLink pametnog kućnog oblaka bežično, nema potrebe za ožičenjem. Napajanje je osigurano iz dva komada AAA 3V baterije (nisu uključene u proizvod).

Putem eWeLink aplikacije možete primati upozorenje na bilo koji pokret (otvaranje, zatvaranje) na iOS/Android pametnom telefonu, jednostavan za korištenje kao jednostavan alarm. Kada je funkcija upozorenja aktivirana, upozorenje se šalje samo na vlasnički eWeLink račun, upozorenje se ne može slati na dijeljene račune.

Sadrži funkciju pametne scene, otkriveno otvaranje vrata/prozora može pokrenuti više eWeLink kompatibilnih Sonoff i SmartWise WiFi uređaja (pametni prekidači, pametni releji i pametne utičnice) putem eWeLink aplikacije

Kada se koristi zajedno s kamerom kompatibilnom s eWeLink (Sonoff ili SmartWise), slika kamere u stvarnom vremenu može se prikazati na zaslonu statusa otvaranja/zatvaranja senzora, tako da se otvoren status može odmah potvrditi u video streamu u stvarnom vremenu.

Značajke proizvoda:

  • Bluetooth metoda uparivanja koja se koristi za uparivanje s aplikacijom eWeLink za mobilni telefon
  • Mikroprocesor ultra niske potrošnje
  • Status baterije se prikazuje u aplikaciji, također se može postaviti upozorenje na nisku bateriju
  • Ugrađena WiFi antena
  • Okidač pri otvaranju i zatvaranju
  • Uključeno obostrano ljepilo za pričvršćivanje
  • Jednostavan za instalaciju i postavljanje bez ožičenja
  • Radna temperatura: unutarnja
  • Podaci o statusu senzora mogu se pohraniti s drugima koji posjeduju eWeLink (besplatan) račun
  • Napajanje: 2 kom AAA baterije (nisu uključene)
  • 3 mjeseca povijesti otvaranja/zatvaranja pohranjene u eWeLink oblaku

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.