KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

LED traka Sonoff L2-LITE-5M - komplet traka 5m, napajanje, daljinski upravljač

35,35 € - 10%
31,81

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101900
MPN Part#: 6920075776713

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda L2-LITE-5M RGB LED 5m + oprema
Rok garancije (mjeseci) 12
Napajanje DC 12V
Materijal FPCB
Boja RGB
Količina LED lampica 30 LED/m
Svjetlina ≥300 lumen/m
Kut osvjetljenja 140°
Radna vlažnost ≤95%
Radna temperatura -15°C~50°C
Razina vodootpornosti IP20 (nije vodootporna)
Trajanje > 25000 sati
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Duljina 5 m
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

SONOFF L2 lite pametna LED svjetlosna traka ima više od 16 milijuna boja i može pružiti uzbudljivo iskustvo u vašem životu. Također, možete koristiti R/G/B podatkovne trake za podešavanje boje svjetlosne trake. Paleta boja, krug boja, nedavna i klasična boja, različiti načini odabira za promjenu boje.

S ugrađenim vrlo osjetljivim mikrofonom, SONOFF L2 lite svjetlosna traka može plesati uz bilo koju vrstu glazbe u načinu vizualizacije glazbe. Možete koristiti i način rada za scene kako biste stvorili romantičnije ozračje za svoj spoj ili definirali vlastitu scenu kako biste bolje prilagodili svoje okruženje.

Osim toga, pametne LED svjetlosne trake SONOFF L2 lite podržavaju i Hey Google i Alexa, mijenjajte boju i njezinu svjetlinu i temperaturu putem svog glasa.

SONOFF L2 svjetlosna traka pogodna za vanjske, unutarnje i blagdanske ukrase na Božić, Noć vještica, Uskrs, Valentinovo i Prvi april.

Komplet sadrži:

  • 5m pametne LED trake
  • Adapter za napajanje (Ulaz 100-240V AC 50/60Hz)
  • Infracrveni daljinski upravljač , 24 tipke

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.