KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

WiFi prekidač za struju Sonoff POWR3

90,58 € - 10%
81,53

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101438
MPN Part#: 6920075776768

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda POWR3 Mjerenje potrošnje 220V
Rok garancije (mjeseci) 12
Napajanje 100-240V ~ 50/60Hz
Radna temperatura -10°C~40°C
Vlažnost 10% - 90% RV (relativna vlažnost bez kondenzacije)
WiFi frekvencijski raspon 2.4GHz
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Korisnička konfiguracija Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alice, IFTTT
Operativni sustav Android & iOS
Materijal kućišta PC V0
Dimenzije 162x122x45.5mm
Certifikat CE, FCC, RoHS
Maksimalno opterećenje 25A/5500W
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Ključne značajke SONOFF POWR3

U usporedbi s POWR2, struja opterećenja POWR3 povećava se sa 15A na 25A, a snaga doseže 5500W, to je pametni prekidač velike snage koji može učiniti vaše moćne uređaje pametnim ili djelovati kao pametno mjerač za jednu sobu, povezujući svi uređaji u prostoriji prema POWR3 i potrošnja energije svake sobe se računa pojedinačno. s bilo kojeg mjesta moći ćete vidjeti koji su uređaji uključeni, ne samo vizualno komunicira koliko električne energije koristite, već i pohranjuje vašu povijesnu potrošnju energije 100 dana, što se može izvesti u CSV na vašem telefonu .

SONOFF POWR3 omogućuje vam da uključite ili isključite elektroniku s bilo kojeg mjesta sa svojim pametnim telefonom pomoću aplikacije eWeLink ili jednostavnim davanjem glasovnih naredbi Amazon Alexa ili Google Home Assistant. također može uključiti ili isključiti uređaje prema rasporedu koji odaberete. Više POWR3 uređaja može se kontrolirati centralno, a metapodaci i potrošnja energije mogu se prikazati na Hassu putem eWeLink dodatka. Osim toga, zaštita od preopterećenja može zaštititi vašu struju u svakom trenutku nakon što se otkrije abnormalnost, struja će biti prekinuta kako bi se izbjeglo oštećenje uređaja i opasnost.

Štoviše, kako bi vam pomogao u uštedi potrošnje energije, POWR3 podržava pametnu energiju Alexa, možete centralno vidjeti ukupnu ili pojedinačnu potrošnju energije uređaja na Alexa Energy Dashboardu.

Koristite SONOFF POWR3 da automatizirate svoj dom uz uštedu energije!

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.