KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

WiFi prekidač za struju Sonoff MINIR2

13,97 € - 10%
12,57

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101305
MPN Part#: M0802010010

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda MINIR2 WiFi 220V
Rok garancije (mjeseci) 12
Napajanje AC 100-240V 50/60Hz
Jakost struje 10A Max
Nano veličina 42.6X42.6X20mm
WiFi frekvencijski raspon 2.4GHZ
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ
Korisnička konfiguracija Kompatibilnost s: Google Nest, Amazon Alexa, Google Assistant, EWeLink
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Ovo je mini i kompaktni "uradi sam" pametni prekidač koji se koristi za različite vrste razvodnih kutija, čak i za najmanju razvodnu kutiju standarda EU. Pogodno za automatizaciju vaših kućanskih aparata pomoću aplikacije eWeLink putem pametnog telefona ili tableta ili glasovne naredbe. Podrška za spajanje vanjskog preklopnog prekidača svjetla koji se ne može automatski vratiti za jednostavno upravljanje povezanim uređajima u vašem domu, na telefonu ili izravno sa zida. Podržava način rada DIY (dizajniran za programere) koji korisnicima omogućuje integraciju MINI-ja u sustav upravljanja pametnim domom otvorenog koda kako bi postigli LAN kontrolu bez usluge u oblaku, kao što su Home Assistant, openHAB, ioBroker, itd.

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.