KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

WiFi prekidač za struju Sonoff DUALR3

25,78 € - 10%
23,20

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101437
MPN Part#: 6920075775402

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda DUALR3 Dvostruki/mjerenje potrošnje 220V
Rok garancije (mjeseci) 12
Napajanje 100-240V AC 50/60 Hz
Radna temperatura -10ºC~40ºC
Vlažnost 5%-95%RH bez kondenziranja
WiFi frekvencijski raspon 2.4GHz
WiFi standard IEEE802.11 b/g/n 2.4GHz
Materijal kućišta PC V0
Dimenzije 54*49*24mm
Certifikat CE/RoHS
Otporno opterećenje 3300W/15A/Total, 2200W/10A/Gang
Opterećenje motora 10-240W/1A
DIN-spojnica 35mm
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

SONOFF DUALR3 podiže vaš dom na sljedeću razinu.

DUALR3 je ugradbeni modul Wi-Fi pametnog dvostrukog relejnog prekidača koji je instaliran iza bilo kojeg standardnog prekidača za prijenos u pametni prekidač za bežično daljinsko upravljanje s mobilnim uređajima ili glasovnim naredbama. Objedinjavanje vaših kućanskih aparata u integriranu bežičnu mrežu kako bi međusobno komunicirali što vam je prikladno za upravljanje i kontrolu, uključujući svjetla, kućanske aparate i motorizirane objekte kao što su rolete, sjenila za prozore, rolete, tende itd. Dostupna su tri načina rada.

DUALR3 dolazi s prekidačem, motornim i mjeračem. Jedna od tipičnih značajki je pametna kontrola roleta i zastora u motornom načinu rada. Modul prekidača nudi vrhunsku fleksibilnost za vaše rolete i sjenila putem daljinskog upravljanja putem aplikacije i planiranja vremenskih događaja bez obzira jeste li kod kuće ili odsutni. Dvostruki relejni prekidač raspoređuje opterećenje na dva ulaza, koji ovaom radnom mehanizmu omogućuje dvosmjernu kontrolu za dva uređaja neovisno.

Upravljanje pomoću eWeLink app, Amazon Alexa, Google Assitant, timer, share control, Smart scene(podržava sunrise/sunset rutinu) IFTTT function, Poer-on-state, Inching/sel-locking mode, camera features, DIY mode

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.