KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

Senzor Sonoff SNZB-04 ZigBee bežični senzor za prozore i vrata

22,10 € - 10%
19,89

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101978
MPN Part#: 6920075776126

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda SNZB-04 Zigbee
Rok garancije (mjeseci) 12
Radna temperatura -10ºC~40ºC
Materijal PC
Dimenzije Magnet: 32X15.6X13mm, Sensor: 47X27X13.5mm
WiFi ZigBee( IEEE 802.15.4 )
Napajanje 3v gumb baterija (CR2032)
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

SONOFF SNZB-04 je mini senzor za otvaranje i zatvaranje vrata i prozora, inteligentan i bežični ZigBee, preko svog mosta. Neophodan za otkrivanje uljeza u sustavu kućne automatizacije.

Omogućit će vam korištenje akcije otvaranja i zatvaranja vrata, za uključivanje svjetla, alarmnog sustava, obavijesti, pohranjivanje povijesti dnevnika, pregledavanje trenutnog statusa i još mnogo toga, na jednostavan način.

Ova tehnologija ima dug domet i robusnost, jer je dizajnirana za sustave kućne automatizacije, bez zasićenja WiFi mreža.

Možete, na primjer, postaviti scenu da osvijetli vaš hodnik odmah kada se otvore vrata. Funkcija kamere može se omogućiti na stranici senzora u aplikaciji eWeLink, koja vam omogućuje da jasno vidite tko ulazi u vaš dom, a možete čak i prestrašiti stranca i zamoliti ga da odmah napusti vašu kuću s dvosmjernom audio funkcijom. Njegova se primjena također može proširiti na više područja kao što su ladice, garažna vrata, rolete, itd. Jednostavno ga postavite bilo gdje gdje se dva dijela fizički susreću i uvijek ćete biti sigurni.

Podijelite kontrolu nad senzorom sa svojom obitelji kako biste im dali mogućnost da zajedno brzo kontroliraju i nadziru vaš dom.

Senzor radi na baterije, tako da će vaš mobilni telefon dobiti obavijest o niskom nivou baterije kada je preostala razina baterije ispod 10%.

NAPOMENA: ZigBee Bridge je potreban za rad.

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.