KATALOG PROIZVODA

  shop@opus.hr   +385 97 6001 450

Senzor Sonoff DW2-RF – 433MHz RF za prozore i vrata

9,57 € - 10%
8,61

Proizvod koji ste tražili je rasprodan. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda molimo posjetite nas ponovno.

Želite li pogledati slične proizvode u istom cjenovnom rangu?

Stanje:
Proizvod trenutno nije raspoloživ. Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.
Plaćanje karticama do 36 rata!
Šifra proizvoda: 101499
MPN Part#: M0802070003

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Brend Sonoff
Model Proizvoda DW2 RF 433MHz
Rok garancije (mjeseci) 12
Radni napon DC12V (Model: 27A 12V)
RF 433 MHz
Struja mirovanja ≤ 1.5 uA
Struja emitiranja ≤ 20 mA
Udaljenost bežičnog prijenosa Max. 50m
Instalacijski razmak < 5mm
Radna temperatura -10℃ – 40℃
Materijal PC V0
Dimenzije 4,4 × 2,3 × 7,1 cm
Stanje proizvoda: NEW - novo u originalnom pakiranju
  • Stanje: Novi proizvod
  • Pakiranje: Originalno pakiranje - tvornički zapakirano
  • Jamstvo: Originalno jamstvo

Sonoff DW2-RF senzor za vrata i prozore 433MHZ

Vrata i prozori kao što su ulazi i izlazi slabe su točke u vašem domu.

Nezaštićena vrata ili prozor su kao očiti signal "DOBRO DOŠLI" lopovu, pa su senzori vrata/prozora također poznati kao "senzori za ulazak".

Kao jedan od najpopularnijih kućnih sigurnosnih uređaja, DW2-RF bežični senzor za vrata/prozor dovoljno je pametan da vas obavijesti jesu li vaša vrata ili prozor otvoreni i ne samo da vam može slati obavijesti o upozorenjima, već vas i obavijestiti kada su ulazna vrata otvorena, osiguravajući da je vaš dom siguran.

Što je još važnije, senzor vam omogućuje da dodate sigurnosnu kameru ili stari pametni telefon kako biste vidjeli tko ulazi u vaš dom, pružajući vam više detalja i bilješki o nepozvanom gostu.

Aplikaciji može poslati obavijest o statusu otvaranja vrata/prozora što vam daje mir kada niste kod kuće. Provjera povijesti može se pratiti do zadnja 3 mjeseca i to vam može pomoći da se osvrnete i provjerite stanje vašeg doma u to vrijeme. Svjetla se aktiviraju u akciji. Možete postaviti vezu u pametnoj sceni aplikacije eWeLink za povezivanje senzora i vašeg svjetla tako da možete otvoriti vrata kako biste aktivirali i deaktivirali svjetlo u hodniku.

Za omogućavanje ove veze potreban je SONOFF Bridge. U kombinaciji s uslugom IFTTT, senzor se može koristiti za pokretanje više uređaja ili rutina. Ova značajka "dijeljenja uređaja" omogućuje vam da više članova vaše obitelji obavijestite da je vaš dom siguran.

Nakon dijeljenja senzora, svi zajednički korisnici bit će obaviješteni o stanju kada netko otvori vrata. Senzor je ugrađen 3M ljepilom, lako se pomiče i skida. Može raditi savršeno naopako i bočno, sve dok je magnet unutar 5 mm od senzora, što ne čini razliku u tome kako se senzor nalazi.

Radi na bateriju i ima malu potrošnju energije što osigurava da baterija može trajati do 2 godine

Značajke proizvoda:

  • Mikroprocesor ultra niske potrošnje
  • Ugrađena antena
  • Aktivira se samo na događaj otvaranja, ne otkriva i ne aktivira pri zatvaranju
  • Uključeno obostrano ljepilo za pričvršćivanje
  • Jednostavan za instalaciju i postavljanje bez ožičenja, lako se montira na zid
  • 433MHz RF udaljenost prijenosa: max. 50m (otvoreni prostor)
  • Bežična RF frekvencija: 433,92MHz
  • Protokol: EV1527
  • Radna temperatura: unutarnja
  • Napajanje: 1 kom 27A baterija (nije uključena)

Informacije i podrška kupcima

shop@opus.hr
☎ +385 97 6001 450
shop@opus.hr
+385 97 6001 450

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Svi podaci u Opus Computers web trgovini prezentirani su s najboljom namjerom. Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode i ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Opus Computers d.o.o. ne odgovara za eventualne nesukladnosti u slikama, opisima, specifikacijama, cijenama i raspoloživim količinama proizvoda.